Sztárok

Alaposan kigömbölyödött a terhes Halle Berry – fotó

Első terhessége alatt kínosan ügyelt arra a színésznő, hogy ne hízzon sokat. Most viszont nem tagadott meg magától egyetlen finomságot sem, és még a betegségével sem törődött.

Világéletében odafigyelt Halle Berry arra, hogy mit és mennyit eszik, akár már egy kiló plusznál is szigorú diétába kezdett, és miután cukorbetegséget diagnosztizáltak nála, érthető módon még szigorúbban figyelt az étrendjére. Mostani terhessége azonban fenekestül felforgatta az életét, és a színésznő ezúttal úgy döntött: semmilyen finom italt vagy ételt nem tagad meg magától. Talán ennek is köszönhető, hogy Berry ezúttal jóval nagyobbnak tűnik, mint amikor első gyermekével volt várandós. A Life & Style magazin augusztusban írt arról, hogy a sztár láthatóan magasról tesz a diétára, hiszen pizzát, szendvicset és cukros üdítőket szokott fogyasztani. A gyerek apja, Olivier Martinez már a terhesség elején hangot adott abbéli aggodalmának, hogy Berry cukorbetegsége és kora miatt nehezen viseli majd a kilenc hónapot, de feleslegesen izgult. Jól látható, hogy a színésznő sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint az első terhessége idején, még ha kétszer annyit szedett is föl, mint akkor.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top