Sztárok

Együtt mutatkozott Pikali Gerdával Rékasi Károly

Pikali Gerda és Rékasi Károly együtt népszerűsítették színházukat.

A Színházi Korzóra vonult ki a József Attila Színház társulata is, ahol beszélgetésekkel, szép díszlettel várták a rajongókat, az érdeklődők közös fotókat, autogramokat kérhettek a színészektől. A színházat Pikali Gerda és Rékasi Károly együtt népszerűsítette, és láthatóan nem foglalkoztak a róluk terjengő pletykákkal – írja a Bors. Rékasi Károly így nyilatkozott a társulatról: „Hihetetlen, amit ettől a színháztól kapunk, a hátterünk fantasztikus… Hihetetlen ez a kis közösség, és hasonló lesz az idei évadunk is.” Pikali Gerda elmondta, hogy két közös darabban fognak együtt játszani Rékasival. A Borsnak Rékasi Károly a magánéletéről is mondott pár szót: „…a magánéletemmel kapcsolatos cikkek elég sok kellemetlenséget okoznak nekem. Bőségesen tartalmaznak nem valós állításokat is, de én úgy vagyok ezzel, hogy inkább soha semmire nem reagálok, mert ha mondok valamit, azzal már tudnak mit kezdeni. Lehet rám dobálni a sarat, folyhat rajtam végig, egy cseppet sem érdekel. De a leghatározottabban megkérek mindenkit, hogy se Enikőt, se Gerdát ne bántsák” – jelentette ki a színész.

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top