nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Súlyos betegséggel küzd az x-faktoros

Súlyos betegséggel küzd az x-faktoros

Hetek óta a szövettani eredményre vár az X-Faktor egyik reménysége.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az utolsó válogatóból jutott tovább Szabó Milán, akinek előadása nagy hatással volt a mentorokra – írja a Blikk. Milán állítása szerint nagyon kicsapongó életet él, ennek azonban véget akar vetni. Az ifjú énekes előadása alatt barátai elárulták, hogy a fiút nemrég húgyhólyagdaganattal műtötték. Milán szűkszavúan csak ennyit nyilatkozott állapotáról: „Sajnos még mindig semmit nem tudunk, nem derült ki az eredmény.” Az énekes elárulta, hogy a betegség nem árnyékolja be a mindennapjait, próbál másra koncentrálni, és mindent úgy tenni, ahogy eddig. Elmondta, hogy szerencsésnek tartja magát, hiszen barátai és családja támogatják őt és az X-Faktorban is elismerték tudását.

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon