Sztárok

Kikészült Rubint Réka

Rubint Réka a határaihoz érkezett. Beismerte, hogy ez nem mehet így tovább, mert nem fogja bírni a tempót.

Rubint Réka ezer fokon pörög és igyekszik maximalista lenni, csakhogy úgy tűnik, ideje újrahúzni a határokat, mert nem fogja bírni a saját maga által diktált tempót, derül ki a Borsból, ahol Réka elismerte, igyekszik ugyan tartani magát, de tényleg elfáradt.

„Ha elképzelek valamit, akkor annak úgy kell működnie, ha fotóznak, akkor úgy kell kinéznem… Aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy nem tudok délelőtt anya, délután edző, este médiaszereplő, éjjel pedig feleség lenni” – magyarázta az okokat. A munka és a több szerepben való helytállás mellett az utóbbi időben azzal is meg kellett birkóznia, hogy férje életéért kellett aggódnia, és igazgatnia vállalkozásukat, ráadásul most ért véget egy intenzív forgatás is.

„A biztosítékot egyébként ez a hét verte ki nálam, vállaltam egy egyhetes, mindennapos forgatást, ami kivétel nélkül hajnali háromig tartott. Három órákat aludtam, kikészültem. Délután úgy alszom, mint ha ájult lennék, úgy kell kikaparni az ágyból” – mondta el Réka, aki hozzátette, ismeri a határait, és most már kötelezte magát arra, hogy minden délután alvásra is szánjon időt, mert nem folytathatja tovább így ezt a tempót.

Kikészült Rubint Réka

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top