Sztárok

Így boldogul ikreivel az énekesnő

Élvezi az anyaságot az énekesnő, minden idejét ikerlányainak szenteli.
A(z) “Neked hiányoznak Kozma Orsi koncertjei?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem igazán!

Kozma Orsi hat hete hozta világra ikerlányait, akiket eddig nem mutatott be a nyilvánosságnak – írja a Bors. „Gyakorlatilag egyformán telnek a napjaink: etetés, altatás, pelenkázás és séta, de mivel ketten vannak, mindent nehezebb összehangolni. Egyszerre kelnek, fekszenek és éheznek meg… Már kezdünk belejönni. Magabiztosan jöttünk haza a kórházból, de már az első nap megijedtem” – mondta Kozma Orsi, aki egyedül maradt a két picivel, hiszen férjének dolgoznia kell. Orsi elárulta, hogy amiben tud, segít a párja, de jól jön a nagymama segítsége is. „A lányok kétpetéjű ikrek, nagyon különböznek egymástól. Anna, aki inkább rám hasonlít, széltében, míg az apukája vonásait öröklő Sára hosszában növekszik” – mesélte az énekesnő, aki minden időt gyermekeivel szeretne tölteni, így ebben az évben már csak egy fellépést vállalt.

Így boldogul ikreivel az énekesnő

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top