Sztárok

Ki ez a cuki kisbaba a Szulejmán főszereplőjének karjában? – fotók

Titokban szült a Szulejmán sztárja? – ezt kezdték el találgatni a sorozat rajongói, miután az elmúlt hetekben Mahidevránt alakító színésznő feltöltött több képet magáról és egy újszülöttről. Eláruljuk, ki ez a kisbaba.

 

Ki ez a cuki kisbaba a Szulejmán főszereplőjének karjában? - fotókNévjegy: Nur Fettahoğlu

Duisburgban született, az iskoláit Törökországban végezte, ahol divattervezést tanult. Miután férjhez ment, tévébemondó lett, majd később színésznői feladatokkal is megtalálták. Azóta elvált, de sem a szerepek, sem a szerelem nem kerüli el! A színésznőt 2012-ben egy török szívtipróval, Necati Şaşmaz színésszel boronálták össze a bulvárlapok. Idén Levent Vezurogluval kezdett randizni. 

 

Nur és párja Levent Veziroglu
Nur és párja, Levent Veziroglu

A közösségi oldalak rajongója

A Szulejmán szereplői közül Nur Fettahoğlu kivételnek számít abban a tekintetben, hogy szívesen tölt föl magáról képeket a különböző közösségi oldalakra. A barátnőivel eltöltött “csajos” estéket éppen olyan pontosan dokumentálta, mint az egyik barátja esküvőjét vagy a nyaralásait, az igazi rajongói azonban tudják, hogy legszívesebben az unokahúgairól tesz fel képeket “Angyalkáim” – írta az egyik alá, a kollégák szerint pedig olyan büszkén beszél róluk, mintha ő lenne az édesanyjuk.

Nagyon szeretne anyuka lenni

A 33 éves német származású török színésznő a török lapok szerint már nagyon szeretne anya lenni, márciusban leszokott a dohányzásról, új párjával, Levent Vezirogluval pedig azt mondják, szépen alakul a kapcsolatuk. Talán ezért is gratuláltak sokan a színésznőnek, amikor augusztus végén egy újszülöttel közös képet töltött fel. Ennek már jó néhány hete, és azóta is számtalan fotót tett közzé a Szulejmán sztárja, minden egyes gratulációt megköszönve, talán ezért is hiszik sokan, hogy ő a képen látható kisbaba anyukája. Valójában a gyermek a húgáé, Sevinazé, aki ismert tévés Törökországban, de a színésznő annyi időt tölt a kisbabával, amennyit csak tud.

Ki ez a cuki kisbaba a Szulejmán főszereplőjének karjában? - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top