nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Balesetet okozott az X-Faktor nagy reménysége

Balesetet okozott az X-Faktor nagy reménysége

A hétvégén egy ország ismerhette meg a tehetséges énekesnőt, aki nyíltan vállalta múltját, miszerint felnőttfilmekben szerepelt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Balesetet okozott az X-Faktor nagy reménységeA hétvégén Krasznai Tünde bebizonyította az X-Faktorban, hogy tehetséges, és azt sem rejtette véka alá, hogy korábban felnőttfilmekben szerepelt. Tündéről az is kiderült, hogy még áprilisban balesetet okozott – olvasható a Blikkben. A lap olvasója lefényképezte Tündét, hogy bizonyítéka legyen a balesetről. „Éppen hazaugrottam reggelizni, az autómat pedig a ház előtt hagytam, ott parkoltam vele. Egyszer csak nagy zajra lettem figyelmes, és megláttam, hogy ez a nő a biciklijével végighúzta a kocsim oldalát, letörte a tükröt is. Amikor számon kértem, csak hebegett-habogott” – mondta a károsult férfi, aki rendőrt hívott a helyszínre. A férfi állítása szerint Tündét megszondáztatták, majd elvitték a rendőrök. A férfi kapott egy hivatalos levelet az ügyről, amelyben jelezték, hogy megbüntették a lányt, húszezer forintos szabálysértési bírságra. Krasznai Tünde nem kívánt nyilatkozni az ügyről.

FRISS: Krasznai Tünde, a hír24-nek elmondta: valóban megtörtént a baleset és az ügyet jogi útra terelték, ám  a többi állításnak – ahogyan ő fogalmazott – “nem sok köze van a valósághoz”. Elmondása szerint reggel biciklizett haza, elveszítette az egyensúlyát és nekidőlt az autónak. Hogy mennyire volt együttműködő és valóban ittas volt-e, azt a hír24 oldalán elolvashatjátok.

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon