nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vígszínház: Ezért nem vett részt bemutatón Balázs Péter

Vígszínház: Ezért nem vett részt bemutatón Balázs Péter

A Vígszínházban vasárnap bemutatott Popfesztivál 40 című darab premierjére Balázs Péter is meghívást kapott, ő azonban nem jelent meg.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

 

A(z) “Szerinted ki kapja meg a Vígszínház igazgatói posztját?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Eszenyi Enikő

Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, a Vígszínház igazgatói posztjáért komoly harc folyik. Eszenyi Enikő, a jelenlegi vezető nagy ellenfele Balázs Péter lett, így még kétséges, ki fogja betölteni a pozíciót. A szakmai grémiumtól a vetélytársak három-három szavazatot kaptak, így a Fővárosi Közgyűlés dönt a Vígszínház sorsáról – írja a Bors. A most bemutatott Popfesztivál 40 című darab negyven évvel ezelőtti változatában Balázs Péter játszotta az egyik főszerepet, így ő is meghívást kapott a vasárnapi premierre, de nem jelent meg. „Gratulálok a sikerhez, most már a fiatalokon a sor. Pénteken bemutatóm lesz, így feszített próbafolyamatban vagyok. Egyébként természetesen elmentem volna, de ezt Enikővel is megbeszéltem. Minden mást érintő kérdésre később válaszolok” – mondta Balázs Péter. Eszenyi Enikőt a darab bemutatóján a meghívottak támogatásukról biztosították. Az igazgatónő elzárkózott az interjútól és csak annyit mondott: „Köszönök szépen mindent.”

Balázs Péter kerüli Eszenyi Enikőt

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon