Sztárok

Istenes Bence hazaviszi az X-Faktor versenyzőit

Idén már nemcsak az After X, hanem az X-Faktor műsorvezetőjeként is bemutatkozik Istenes Bence, aki ezért jóval alaposabban felkészül a versenyzőkből.

Istenes Bence hazaviszi az X-Faktor versenyzőitTavaly már vallatta az X-Faktor versenyzőit az After X című műsorban Istenes Bence, aki idén már nemcsak az RTL Klub háttérműsorában, de az X-Faktorban is bemutatkozik műsorvezetőként. Emiatt viszont jóval alaposabban szeretne felkészülni a jelentkezőkből. „A tavalyi After X-hez képest rutinosabban fogom csinálni. Tavaly jóval kevesebb időt töltöttem a versenyzőkkel, szinte csak a műsorban találkoztam velük, most azért elég sok időt töltök majd velük, szeretném, ha jobban megismerném őket, hogy minél több információt megtudjak róluk, mert annál jobban tudom akkor vinni a műsort is” – árulta el az X-Faktor és az After X műsorvezetője, aki már otthonába is beszerzett egy parafa táblát, hogy azon gyűjtsön majd minden információt. „Ki fogom rakni rá a versenyzők képeit és ott vezetek majd minden információt. Összegyűjtöm a bulvárcikkeket is majd róluk, ki mit szeret, kinek van kishúga, ki gitározik, szóval mindent, hogy alaposan fel legyek készülve. Idén duplán kell figyelnem rájuk” – tette hozzá Istenes, aki, akárcsak Ördög Nóra, szintén úgy véli, hogy az eddigi X-Faktorok közül az ideinek lesz az egyik legerősebb a felhozatala.

A(z) “Te fogod nézni az idei X-Faktort?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top