Sztárok

Exkluzív képek VV Béci kisbabájáról

Élete eddigi talán legboldogabb időszakát éli Rácz Béla – vagy ahogy a legtöbben ismerik, VV Béci –, aki három és fél hónappal ezelőtt apuka lett. "A baba közelebb hozott minket a feleségemmel" – mondta a Nők Lapja Cafénak az énekes.

„Túlságosan ráfeszültünk a gyermekvállalásra”

A legszebb történések általában akkor következnek be egy ember életében, amikor a görcsös ragaszkodás helyett letesz bizonyos dolgokról. Jól tudja ezt az egykori valóságshow-szereplő, és felesége, Gazdig Adrienn is, akik – bár tudatosan készültek a gyermekvállalásra – majd egy éven keresztül hiába próbálkoztak.  „A legnagyobb probléma az volt, hogy túlságosan ráfeszültünk erre az egész babakérdésre. Érdekes, hogy pont amikor eldöntöttük, hogy hagyjuk az egész babaprojektet, és elköltözünk külföldre új életet kezdeni, akkor kopogtatott az ajtónkon a gólya” – nyilatkozta lapunknak Béci, akit éppen az esti etetés és fürdetés előtt értünk utol telefonon.

„Emlékszem, Adri egyik nap könnyes szemmel jött haza. Nagyon megijedtem, mert azt hittem, valami baj van. Aztán kivett a táskájából egy könyvet, amelynek az volt a címe, hogy milyen érzés szülőnek lenni. Ránéztem, teljesen lefagytam, és tudtam, hogy sikerült” – folytatta a büszke apuka. Béci és szerelme attól kezdve minden egyes nap a terhességgel és a szülővé válással kapcsolatos könyveket bújtak. Az apuka azt mondja, sem ő, sem felesége nem nevetett annyit, mint a várandósság alatt. „A baba közelebb hozott minket a feleségemmel. Persze voltak nehezebb időszakok, de a feleségem végig borzasztóan erős volt, arról nem beszélve, hogy még a nyolcadik hónapban is dolgozott. Egyszerűen nem lehetett leállítani” – mesélte a rapper.

Megnézem
Összes kép (1)

„Elkezdtek potyogni a könnyeim, mert nem hittem el, hogy ott fogom a saját gyermekemet”

Béci úgy döntött, hogy bent lesz a szülőszobában, mert úgy érezte, hogy mind a szülők, mind pedig a baba életében meghatározó pillanat az első találkozás. Adri huszonnégy órán keresztül vajúdott, végül pedig császárral hozta világra a babánkat. Egyrészről furcsa érzés volt látni azt, hogy egy nő mi mindent képes kibírni, másrészről viszont akkora erőt adott ez az egész, hogy azt el nem tudom mondani” – mosolygott. Mint mondja: az élete legszebb pillanata egyértelműen az a néhány perc volt, amikor a kis Napsugarat először a kezében foghatta. „Ahogy kibújt, azonnal odahozták hozzám. Elkezdtek potyogni a könnyeim, mert nem hittem el, hogy ott fogom a saját gyermekemet a kezemben. Napsugár az egész életünket beragyogja, ezért is választottuk neki ezt a nevet – illetve, mert azt akartuk, hogy ne lehessen becézni” – mondta Young G, aki a könyvek elolvasása után is tudta, hogy a gyermekvállalásra nem tud felkészülni teljes egészében.

„Sok hasznos és praktikus tipp volt az írásokban, de amikor rádöbbensz, hogy ez a gyerek a saját véred, nem tudsz hozzá úgy viszonyulni, mint ahogy leírják. Szerintem észre sem fogjuk venni, hogy elkényeztetjük, mert annyira természetes, hogy mindent megadunk neki, amit csak lehet” – mondta a lázasan fürdővizet készítő rapper, aki már most, majdnem négy hónappal a kislánya születése után az újabb családbővítésről álmodozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top