Sztárok

Így énekel egy szupermodell – videó

A világ egyik legjobban fizetett szupermodellje, egy jóképű és sikeres sportoló felesége és két gyönyörű gyermek édesanyja. És ha még ez sem elég, most azt is bebizonyította, hogy énekelni is tud. Most már kezdhetünk irigykedni Gisele Bündchenre.
Amikor valaki ilyen gyönyörű és sikeres, az ember joggal feltételezi, hogy biztos van valami, amiben nem jó. Mint például az éneklés. De Gisele Bündchen rácáfolt arra a tévhitre, hogy nem kaphatsz meg mindent. Kiderült, hogy a modellnek nagyon vagány énekhangja van!

Az egyik divatmárka Gisele-t választotta az új arcának, ő pedig a divatház őszi kollekciójának kampányvideójában énekhangját is megmutatta, és mindenkinek tátva maradt a szája. A videóban Gisele a The Kinks nevű együttes egyik, jól ismert dalát énekli egy stúdióban, fátyolos hangon. Nem csak jól énekel, de egy szupermodelltől szokatlan módon, természetesen, lazán adja át magát a rock and roll hangulatnak, favágóingben és szőrmében. Ezek után nem tudjuk elképzelni, hogy bármi is rosszul állna a brazil szépségnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top