Sztárok

Latexba préselte alakját az X-Faktor győztese – galéria

A világsztárok mellől eltűntek a jó ízlésű divattanácsadók. Miley Cyrus után az aranytorkú Alexandra Burke okozott csalódást öltözékével.
A(z) “Neked hogy tetszik Alexandra Burke latex szettje?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Borzasztó!

Amikor Madonna ötvenéves kora felett a Hung up című videoklipjében dresszbe öltözve vonaglott, mindenki elnézte neki, hiszen fiatal lányokat megszégyenítő alakja igencsak figyelemre méltó volt. Attól a stylisttól azonban, aki azt hazudta Alexandra Burke-nek, hogy a latexbody jól áll neki, azonnal visszavonnánk a működési engedélyét. Merthogy a brit X-Factor győztese, bár csodálatos hanggal van megáldva, borzasztóan kínos helyzetbe hozta magát legutóbbi koncertjén a választott fellépőruhával. Bár az énekesnő eddig jó ízléssel válogatta meg, miben lép ki az utcára, ezúttal elkövette élete legnagyobb divatbakiját. Még mielőtt bárki megkövezne, hozzáteszem, nem a pluszkilókkal van baj, hisz egy teltkarcsú nő is lehet csinos, mindössze azzal, ha az illetőnek nincs önkritikája. A latex pedig keveseknek áll jól, még a 20 éves, vékony testalkatú Miley Cyrus is igencsak mellényúlt testszínű bőrhatású szettjével az MTV-díjátadó gáláján.

Megnézem
Összes kép (1)

Kövess minket a Twitteren is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top