Sztárok

Hajdú Pétert kikosarazták a világsztárok

Pedig már szinte a Hajdú nevéhez köthető összes műsorban megfordultak a 90-es évek egykori haknikirályai, most mégis nemet mondtak a műsorvezetőnek. Mondjuk, miért.

Hajdú Pétert kikosarazták a világsztárokBár a Bors információi szerint Hajdú előre kifizette a külföldön is ismert zenészek gázsiját, azok nem akarnak fellépni a Miskolci Sörfesztiválon, mert nem találják megfelelőnek a számukra lefoglalt szállást.
„Most közölte velem a menedzserük, hogy mégsem jönnek el azok a világsztárok, akikkel hónapok óta hirdetjük a rendezvényt. Mindezt úgy, hogy már előre kifizettem a teljes ­gá­zsijukat is, és az összes apró kérésüknek engednem kellett, a külön öltözőtől a gyümölcskosáron át a testőrökig. Mégis mit képzel ez az ember? Állítólag az a bajuk, hogy Miskolcon foglaltam le a szállást, és ők Budapesten szeretnének lakni, ötcsillagos szállodában. Ráadásul még ők akarnak ötmilliós kötbért behajtani rajtam. Milliókat fizettem már ki miattuk, nonszensz, hogy valaki ilyet megtehet” – dühöngött Hajdú a Borsban.

A Hajdú által említett menedzser a lapnak elmondta: a döntést a szervezőkre bízzák a szálláskérdésben. „De nekünk jóváhagyási jogunk van. Mi még meg is barátkoztunk volna a négycsillagos miskolci hotellel, bár ránézésre a fővárosban nem kapna ennyi csillagot, azonban a külföldiek, akiknek szintén jóvá kell hagyniuk, határozott nemet mondtak rá.”

Azért tegyük hozzá, nem Lady Gaga vagy Justin Bieber cirkuszol a vidéki szállás ellen, hanem a 90-es években egy-két slágert felvonultató előadók, akik most újra haknikból élnek, úgymint Haddaway,  DJ Bobo és a Rednex.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top