Sztárok

Egy fiú, egy lány – két sztárbaba született csütörtökön!

Két sztárbaba is világra jött csütörtökön. A Jonas Brothers egyik tagjának neje és az énekesnő Fergie is tegnap szült.
Cuki fotó a kórházból – Megszületett Michael Bublé első gyermeke

Josh Duhamel színész és felesége, Fergie – a Black Eyes Peas énekesnője – a People magazinhoz eljuttatott közleményben tudatták a világgal, hogy csütörtökön világra jött első gyermekük. A kisfiú az Axl Jack Duhamel nevet kapta, 3175 grammal született. „Az első ultrahangvizsgálat volt életem legizgalmasabb része. Soha nem éreztem még ehhez foghatót” – nyilatkozta a színész korábban. Felesége szerint Duhamel remek apa lesz. „Ez a természetéből fakad. Ösztönösen érzi, milyen is egy jó szülő, és ő az lesz” – áradozott Fergie, aki a szülés előtt megváltoztatta nevét, és felvette férje családnevét.

Míg a Duhamel család kékre pingálja a babaszobát, addig Kevin Jonas és neje rózsaszínre kenhetik. A Jonas Brothers együttes legidősebb tagjának felesége ugyanis kislánynak adott életet csütörtökön. A pár első gyermekének a nevét azonban eddig nem tudni. „Kislány! Köszönjük mindenkinek a sok jó kívánságot. Csodálatos a gyermekünk” – írta Kevin az interneten.

Balra: Josh Duhamel és Fergie. Jobbra: Kevin Jonas és neje
Balra: Josh Duhamel és Fergie jobbra: Kevin Jonas és neje

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top