Sztárok

A konkurenciához igazolt az egykori RTL-es

Évekig próbálta "levakarni" magáról a VV jelzőt, most mégis egy újabb valóságshow-ban tér vissza Ágica, aki családját is megmutatja az új műsorban.

A konkurenciához igazolt az egykori RTL-esÉvekig a háttérbe húzódva élt Szögeczki Ági, aki a Való Világ harmadik szériájában tűnt fel. Ágica hosszú ideig újságíróként dolgozott, most azonban szülési szabadságát tölti, illetve töltené, hisz hamarosan a TV2 új, Édes élet című, szeptember 16-án induló napi realityműsorában tűnik fel családjával. „Nagyon bizonytalan voltam a felkérést illetően, de jólesett a lelkemnek, hogy 9-10 év után még mindig látnak bennem fantáziát a műsor szerkesztői. Azonban át kellett értékelnem, hogy újra felvállalom-e, hogy szerepeljek egy újabb realityben. Ráadásul itt már nem csak egyedül döntöttem, hiszen van egy szerelmem, akinek minden fontos dologba beleszólása van, főleg hogy ez a műsor nemcsak rólam, hanem rólunk szól” – kezdte Ágica a TV2 tegnap megrendezett sajtótájékoztatóján, és elárulta, bár párja kezdetben elutasító volt, mostanra belejött a forgatásokba.

Már párja is élvezi a forgatásokat
„Először nagyon elzárkózott, mert amikor mi először összejöttünk 8 éve, akkor ő az igazi való világos életembe csöppent bele és nem tetszett neki a felhajtás. Ő komolyabb, teljesen más stílust képviselt Rómában. Most végül arra jutottunk, hogy ez egy szép emlék marad, és a gyerek is vissza tudja majd nézni, ha nagyobb lesz” – mesélte boldogan a kismama, aki azt is elárulta, teljesen odavan az anyaságtól. „Betegesen szerelmes vagyok a kisfiamba. Mindig is tudtam, hogy szeretnék családot és szeretnék szülni, de most, hogy már velünk van a fiunk, felülmúlja minden elképzelésemet. Óriási a szerelem, amin lassan változtatnom kell, mert most hathetes és még mindig nem tudom ott hagyni, éjjel-nappal vele szeretnék lenni. Nagyon aggódom mindenért, úgy érzem, csak akkor jó neki, ha én vele vagyok, és tudom, hogy ez hosszabb távon nem jó. Most édesanyám van vele, először vagyok felöltözve egy picit csinosabban, először van rajtam magassarkú, amit meg is éreztem” – nevetett Ági, aki az interjú előtt is épp édesanyjával beszélt telefonon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top