nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Apa lett Michael Bublé – az első fotó a kisfiúról

Apa lett Michael Bublé – az első fotó a kisfiúról

Michael Bublé internetes oldalán osztotta meg a hírt, hogy apuka lett. A kisfiát nem rejtegeti, máris megmutatta a család legifjabb tagját.
Avatar
B.E.
f Ajánlom

Saját Instagram-oldalára töltötte fel kisfia, Noah Bublé első fotóját. A 37 éves énekes 26 éves felesége, Luisana Lopilato kedden reggel adott életet első gyermekének Vancouverben, Kanadában.  “Boldogok vagyunk és nagyon hálásak, hogy megérkezett a kisfiunk” – írta az egyik közösségi oldalra Bublé, majd feltöltött egy fotót néhány órás kisfiáról és nejéről.

Apa lett Michael Bublé - az első fotó a kisfiúról

Az énekes néhány hete egy Close Your Eyes című videójába is “belecsempészte” élete párját. Nézzétek csak a romantikus videóban Bublé csinos feleségét!

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon