Sztárok

Eltűnt a pénz, amit Hobo az árváknak szánt

Hobo New Yorkban lépett fel egy koncerten. A bevétel jelentős részét erdélyi árvák támogatására szánta, de a pénz szerinte eltűnt.

Hobo azt állítja, csúnyán átverték: Amerikában koncertezett, ám járandóságainak kifizetése elmaradt, akárcsak Bódiék téli New York-i  fellépésénél. Hobo a bevételéből árvákat támogatott volna, azonban a szervező még az útiköltségét sem térítette meg – írja a Blikk. „Az önmagát becsületes és mélységes magyar érzelmű emberként aposztrofáló férfi 2013. június 11-én a New York-i Magyar Házban tartott fellépésem előre megállapított kétezer-ötszáz dolláros – ötszáznegyvenezer forint – gázsijával együtt eltűnt. Telefonját nem veszi fel, e-mailjeimre nem válaszol – olvasható  Hobo levelében, amit a New York-i Magyar Ház vezetői számára írt. – Ismerve az úr világnézetét és elkötelezettségét a magyarság iránt, igen érdekesnek tartom, hogy egy árva gyermekek javára létrehozott és anyagilag sikeres jótékonysági koncert bevételének elosztását és felhasználását ilyen sajátos »magyar« módon értelmezi és hajtja végre” – folytatta a művész. A Bors felkereste Hobót, aki nem kívánt többet hozzátenni leírt szavaihoz. A zenész megbízott a szervezőben, szerződést sem írtak, így nem tud sok mindent tenni, hogy pénzéhez jusson. A szervezőt lapzártáig nem érte utol a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top