Sztárok

A legnagyobb celebrejtélyek nyomában

Vannak olyan celebpletykák, amelyek már évek óta tartják magukat, és bármit is ír az újság, na az tuti nem igaz az emberek szerint. Néhány napja megszavaztátok, hogy kisbabát vár-e Jennifer Aniston, a legújabb képek alapján. Ideje eldönteni még 5 nagy celebrejtélyt! A találgatásoknak most vége. Ti vagytok a bírák!
A(z) “Ki Harry herceg apja” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Károly herceg


1. Ki Harry herceg apja?

Diana és Károly második fiáról már húsz éve azt pletykálják, hogy a biológiai apja nem más, mint James Hewitt, Diana egykori szeretője. Bár egy interjúban a hercegnő elismerte, hogy éveken át a szeretője volt Jamesnek, de elmondása szerint a viszony 1986-ban kezdődött, Harry pedig 1984. szeptember 15-én született. Egyesek szerint azonban Harry kiköpött mása a férfinak, mert vörös a haja, de ez a tulajdonság kimondottan igaz Diana családjára is, igazi Spencer-vonás.

pletykák

 

A(z) “George Clooney meleg?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem


2. George Clooney tényleg meleg?

Hogy van az, hogy a világ egyik legsármosabb pasija még mindig agglegény? Na jó, azt értjük, hogy retteg a hozományvadászoktól, de erre találták fel a házassági szerződést. Ráadásul rendre felkarol egy sztriptíztáncost, akit aztán kikupál, elvisz az Oscar-gálára, majd 12-15 hónap múlva dobja is. Az egyik oldal azonnal rávágja: tuti meleg, ezek csak kamu csajok! A másik oldal szerint Clooney az a pasi, aki remekül elvan a nőkkel rövid távon, de se gyerekre, se nászra nem vágyik. Kinek van igaza?

pletykák

 

A(z) “Miről szólt Cruise és Holmes házassága?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Cruise saját gyereket akart

3. Miről szólt Cruise és Holmes házassága?
Magunk is úgy gondoljuk, hogy aki a pontos választ tudja erre a kérdésre – az érintetteken kívül –, az valamiféle földönkívüli, vagy legalábbis Uri Geller. Szóval Cruise táncolt egy kanapén, annyira szerelmes volt. Aztán megszületett a kis Suri Cruise, lagzi is volt Európában. Pletykálni kezdtek néma szülésről, titkos szerződésről, Katie leépült Cruise mellett, szerepet sem kapott, majd megunta és elvált. A jóindulatú emberek tényleg szeretnék azt hinni, hogy ez egy igaz szerelem volt, aminek egyszer csak vége lett. De mi nem dőlünk be ennek, vagy igen?

pletykák

 

A(z) “Tényleg terhes volt Beyoncé?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Tuti, hogy nem volt terhes.

4. Tényleg terhes volt Beyoncé?
Már Nicole Kidman terhességénél is sokan megkérdőjelezték, hogy tényleg kisbabát várt-e. Beyoncé esetében sem volt ez másképp. A pletykákat csak erősítette, amikor kiderült, hogy póthasat simogatott az MTV-gálán, és két nappal később már lapos hassal kolbászolt a tengerparton. A bulvár őrült pletykája csupán, hogy Beyoncé lányát béranya szülte, vagy teljesen igaz?

pletykák
A(z) “Aniston és Pitt még tartja a kapcsolatot?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Tuti, hogy igen!

5. Aniston és Pitt még mindig tartja a kapcsolatot?
Amikor 2011-ben kiderült, hogy Pitt és Aniston még mindig tartják a kapcsolatot, Jolie állítólag hatalmas patáliát csapott. Azt eddig is biztosan tudtuk, hogy a színész anyja jobban szereti volt menyét Jolie-nál, de Pitt és Aniston titkos találkáiról ma is csak kósza pletykákat hallani. Hallottunk arról, hogy egy titokzatos szállodában szoktak összefutni, a jól értesültek szerint telefonon is rendszeresen beszélnek, de a Jóbarátok egykori színésznője még egy dedikált újságot is ajándékozott egyszer volt férjének. Mindez csupán városi legenda lenne? Vagy ők ketten máig találkoznak, mint két jó barát…?

pletykák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top