Sztárok

Az első hitvesi tánc! Boldogan bújt férjéhez Vajna Tímea – fotó

Már napokkal ezelőtt nyilvánossá tette esküvői fotóit Vajna Tímea, ám a férjével közös képek eddig várattak magukra. Most végre ezek is megérkeztek!

Egy héttel ezelőtt világsztárok gyűrűjében mondta ki egymásnak a boldogító igent Andy Vajna és Vajna Tímea. Az ifjú ara nyilvános Facebook-oldalának követői azóta követelték a közös fotót a házaspárról. Tímea korábban több képet is közzétett magáról, édesapjával való bevonulásáról és koszorúslányairól, azonban férjével egyiken sem volt látható. Most végre eleget tett a kérésnek, és bár az első csókot még mindig nem láthattuk, az első táncról készült fotót megosztotta Andy Vajna felesége a közösségi oldalán, ahol több összebújós kép is látható az újdonsült házasokról, sőt még olyan is, amin Vajnáné Antonio Banderas oldalán mosolyog. A pár néhány nappal a lagzi után elutazott Las Vegasba, ahonnan már tovább is utaztak nászútjuk újabb helyszínére.


Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top