Sztárok

Ő mondott beszédet Vajna esküvőjén – részletek

Régi színész barátja köszöntötte Andy Vajnát és nejét az esküvőn.

A Blikk úgy tudja, hogy a Terminátor egykori sztárja mondott beszédet Andy Vajna és Palácsik Tímea esküvőjén. „A lehető legjobbat választottad, Andy!” – jelentette ki Schwarzenegger, akit 30 éves barátság fűz Vajnához. Az egykori kormányzó hozzátette, hogy Tímea nemcsak nagyon szép, de igazán okos nő is.

Az esküvőn, ahogyan arról korábban beszámoltunk, Edvin Marton zenélt. „Timi csodálatosan szép menyasszony volt, fehér szőnyegen vonult be, többméteres fátylát húzta a földön, s körülötte mindent virágok és rózsaszirmok borítottak. Andy arcáról sem lehetett letörölni a mosolyt. Rengetegen megkönnyezték a Don’t Cry For Me Argentina című slágert, megható volt, hogy már férj és feleségként táncoltak együtt” – mondta a zenész a Blikknek.

A lagzin egyébként olyan világsztárok is jelen voltak még, mint például a magyar származású Goldie Hawn, vagy – értelemszerűen – a házigazda neje, Melanie Griffith.

Ő mondott beszédet Vajna esküvőjén - részletek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top