nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ő mondott beszédet Vajna esküvőjén – részletek

Ő mondott beszédet Vajna esküvőjén – részletek

Régi színész barátja köszöntötte Andy Vajnát és nejét az esküvőn.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Blikk úgy tudja, hogy a Terminátor egykori sztárja mondott beszédet Andy Vajna és Palácsik Tímea esküvőjén. „A lehető legjobbat választottad, Andy!” – jelentette ki Schwarzenegger, akit 30 éves barátság fűz Vajnához. Az egykori kormányzó hozzátette, hogy Tímea nemcsak nagyon szép, de igazán okos nő is.

Az esküvőn, ahogyan arról korábban beszámoltunk, Edvin Marton zenélt. „Timi csodálatosan szép menyasszony volt, fehér szőnyegen vonult be, többméteres fátylát húzta a földön, s körülötte mindent virágok és rózsaszirmok borítottak. Andy arcáról sem lehetett letörölni a mosolyt. Rengetegen megkönnyezték a Don’t Cry For Me Argentina című slágert, megható volt, hogy már férj és feleségként táncoltak együtt” – mondta a zenész a Blikknek.

A lagzin egyébként olyan világsztárok is jelen voltak még, mint például a magyar származású Goldie Hawn, vagy – értelemszerűen – a házigazda neje, Melanie Griffith.

Ő mondott beszédet Vajna esküvőjén - részletek

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon