Sztárok

Új életéről mesélt Rippel Feri volt felesége

Fél éve már, hogy különvált Rippel Ferenc és fiatal felesége, Simó Vivien. Az ifjú anyuka most egyedül próbálja megállni a helyét, azonban elárulta, nyitott és vágyik is egy új társra.

Új életéről mesélt Rippel Feri volt feleségeSzámos megpróbáltatás után áprilisban jelentette be Rippel Feri és felesége, hogy hét év után szétválnak útjaik. A fiatal anyuka azóta megvált férje nevétől is, mint mondja, a továbbiakban nem szeretné kihasználni az ismert vezetéknevet. „Én is új életet szeretnék kezdeni. Én voltam a kezdeményező a szakításban, nagyon nehéz döntés volt, de nem bántam meg” – kezdte Vivien a Fókusz riporterének. Az egykori artistafeleség látszólag már túl van a szakításon. Vivient, aki legyőzte a gyilkos kórt, láthatóan megedzették az elmúlt évek, hisz nemcsak a különváláskor, de most is egy határozott, erős nő látszatát keltve nyilatkozott.
„Huszonhat éves voltam, amikor fél éve szétmentünk. Úgy gondoltam, ez kevés lesz az én boldogságomhoz, és nem szeretnék tíz év múlva, esetleg már két gyerek mellett arra rájönni, hogy boldogtalan vagyok, és ekkor kellett volna lépni. Nyitott vagyok, az ember társas lény, én eleve nem szeretem ezt a szingli üzemmódot, de ennek most így kell lennie. Kell egy kis észhez térő szabadság az elmúlt hét évem után” – árulta el a fiatal nő, aki a mai napig jó viszont ápol egykori férjével, hisz mindkettőjük számára a legfontosabb, hogy szerelmük gyümölcsének boldog és kiegyensúlyozott gyerekkort biztosítsanak.

Kövess minket a Twitteren is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top