Sztárok

Szellő: “Próbáltam megnyugtatni, hogy a gyerekeknek jó sorsuk lesz”

Az RTL Klub híradósa egykori kedvese elvesztéséről és közös gyermekeik sorsáról mesélt.

Szellő: „Próbáltam megnyugtatni, hogy a gyerekeknek jó sorsuk leszSzámos pletyka és híresztelés után Szellő István szeretne pontot tenni a találgatások végére. A híradós, aki néhány nappal ezelőtt vesztette el ikergyermekei anyját, a Fókusznak adott interjúban mesélt a jövőről és a múltról. „A halálra, különösen egy fiatal és egy szép nő halálára nem lehet előre felkészülni. Ez a betegség olyan, hogy hiába tudod, hogy valószínű ez lesz a vége, erre nem lehet felkészülni. Számítani lehetett rá, de az ember mindig reménykedik benne, hogy nem ez lesz a vége” – kezdte a híradós, aki bár soha nem élt együtt a 37 éves Renátával, közös gyermekeik egy életre összekötötték őket. „A gyermekek születése nem egy közös döntés eredménye volt. Ő ezt vállalta az édesanyjával, és drámaian alakult ezután a helyzet. Pár hónaposak voltak a gyerekek, amikor Renáta édesanyja meghalt. Innentől kezdve igyekeztem még jobban kivenni a részem a teendőkből” – mondta Szellő.

Bár az RTL Klub híradósa és Renáta nem beszélték meg, mi lesz a kicsikkel, Szellő a kórházi ágyánál ígérte meg neki, gondoskodni fog a gyerekekről, akik most a keresztszüleikhez kerültek. „Mindig bízott a felépülésben, és amikor az ember ott áll valakinek az ágyánál, nem tudsz tőle ilyeneket kérdezni. Ha ő erről nem beszél, akkor te nem kérdezed. Próbáltam megnyugtatni, amikor gyakorlatilag válasz már nem is jött, csak én beszéltem, hogy a gyerekek mindenképp jó helyre kerülnek, jó sorsuk lesz. Bárki bármit mond, az a legfontosabb, hogy a gyerekek jó helyen legyenek, jól érezzék magukat. Hál’ istennek, jól vannak, minden nap beszélek velük telefonon. Még az lesz a nehéz, hogy felfogják, hogy már nincs itt, nincs velük az édesanyjuk” – nyilatkozta Szellő, aki a keresztszülőkkel közösen fogja felnevelni a félárván maradt csöppségeket.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top