nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Felismered a Szulejmán sztárjait civil képeken?

Felismered a Szulejmán sztárjait civil képeken?

Színes kaftán, gondosan begöndörített haj, impozáns ékszerek és erős smink nélkül is felismered a Szulejmán sorozat szereplőit? Tedd próbára magad! Mutatjuk a képeket!
Gloria
f Ajánlom
14 Fotó megtekintése

Felismered a Szulejmán sztárjait civil képeken?

A huszonhét éves hölgyet már többször megválasztották Törökország legszebb színésznőjének. Török lapok szerint igazi bulizós életet él, ami miatt már többször ki akarták rakni a sorozatból, ugyanis előfordult, hogy munkára alkalmatlan állapotban jelent meg a forgatáson.
Még több +
A fiatal hölgy nem más, mint Burcu Tuna. Ő alakítja Hürrem legjobb barátnőjét és bizalmasát, Gülnihalt.
Még több +
A bájos hölgy idén augusztus 12-én lett harmincéves. Németországban született, édesanyja német, míg apja török származású. 2011-ben és 2012-ben a legjobb színésznőként Aranypillangó Díjat nyert.
Még több +
Felismerted Hürrem asszonyt? Meryem Uzerli három évad után szállt ki a sorozatból titokzatos betegsége miatt. A színésznőt jelenleg Németországban kezelik, míg helyére egy idősebb kollégája került. Ám a nézők máris követelik vissza a „régi Hürremet”.
Még több +
A 38 éves színész Irakban született, ám később édesapja úgy döntött, hogy az egész családnak az lesz a legjobb, ha átköltöznek Törökországba. „Lovakkal indultunk útnak, a fejünk felett megállás nélkül bombáztak. Mi pedig mást sem hallottunk, csak fegyverek zaját. Iszonyatos volt” – mesélte egy korábbi interjúban.
Még több +
Azonnal rájöttél, hogy az előző képen a Sümbül agát alakító Selim Bayraktar látható? Bár a színészről sokan úgy gondolják, hogy a saját neméhez vonzódik, a valóságban már nyolc éve házas.
Még több +
Kalandos életet tudhat maga mögött a színésznő, akit férje szándékosan ütött el autójával. Hinnéd erről a képről, hogy a Szulejmán főszereplője már 68 éves? Szerinted ki lehet ő?
Még több +
Az életben mosolygós, ám szerepe szerint igen komor asszony nem más, mint Nebahat Çehre, aki a szultán anyját alakítja. Első férjével, Yılmaz Güney színész-rendezővel óriási szerelemben éltek. A szenvedélyes házasság mégis válással végződött, miután férje egy vita után autóval elütötte Nebahatot. Ám egy interjúban a színésznő úgy nyilatkozott: soha nem szűnt meg szeretni azóta elhunyt volt férjét.
Még több +
Egy illatszervilágmárka arca Törökországban a 33 éves színésznő. Bár divattervezést tanult, ma már azt mondja, el sem tudja képzelni az életét a színészkedés nélkül.
Még több +
Ő lenne Szulejmán első felesége, akit Asiye Nur Fettahoğlu alakít. Volt tévébemondó, majd számos kisebb filmszerep után megkapta Mahidevran szerepét.
Még több +
Mintha egy divatmagazin címlapjáról köszönne vissza ránk a 34 esztendős színésznő, aki németül, angolul, törökül, franciául és olaszul is beszél.
Még több +
Ugye így már teljesen másképp fest Selma Ergeç, akit Szulejmán húgaként ismerhetünk. Eleinte doktori diplomát akart szerezni, majd orvosi tanulmányait egy törökországi úttal szakította meg. Itt modellkedni kezdett, majd jöttek a filmes lehetőségek is. A török lapok szerint a Szulejmán sorozat Ibrahimát alakító színésszel alkot egy párt, de a forgatáson kívül nem vállalják fel kapcsolatukat.
Még több +
Talán őt a legkönnyebb felismerni, ám annál meglepőbb lesz a következő fotó...
Még több +
A Szulejmánt alakító Halit Ergenç a szerepe miatt nem vágathatja le a szakállát. „Korábban is volt szakállam, bár az inkább csak borosta volt. Most viszont meg kellett növesztenem, és már el sem tudom képzelni, hogy milyen lesz a szakáll nélküli arcom. Ezt szokta meg a fiam és a feleségem is” – nyilatkozta a Fókusznak a színész.
Még több +

 

8 Fotó megtekintése

8 kulisszatitok a Szulejmán forgatásáról - fotókkal

A Nigar Kalifát alakító Filiz Ahmet különösen ügyel a magánéletére, ezért sok rajongó megörült a kép láttán, hogy esetleg a gyerekével láthatják. A színésznő azonban a forgatási szünetekben szívesen babusgatja kollégái gyermekeit vagy a sorozatban szereplő kicsiket is.
Még több +
Így néz ki Ibrahim pasa civilben. Okan Yalabik a gyerekszereplők kedvence, a stábtagok szerint még meséket és játékokat is letöltött a mobiljára, hogy a szultán gyermekeit alakító csemeték ne unatkozzanak a forgatási szünetekben.
Még több +
Nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is kell időt szánniuk arra, hogy korhűen nézzenek ki. Legrosszabbul talán az Ibrahim pasát alakító Okan Yalabik bírja a készülődést, aki kávéval és cigarettával teszi elviselhetőbbé, amikor a fodrász vagy a sminkes vele foglalkozik.
Még több +
A legtöbb színésznő szereti, hogy sokszor akár egy órát is a fodrász székében ülhet a felvétel előtt. Filiz Ahmet, a sorozat Nigar Kalifája is kifejezetten élvezi, állítása szerint azért, mert a színházi fellépések során sokkal „kapkodósabb” volt a készülődés.
Még több +
Sok jelenetet az eredeti helyszínen forgatnak, mivel azonban a palota csak hétfőnként van zárva a látogatók elől, a Szulejmánt alakító Halit Ergenc szerint ezek a forgatási napok a legmegerőltetőbbek és a legzsúfoltabbak. Néha ugyanis forgatás közben alakítanak a szövegen vagy a jeleneteken, és mindenre csupán 24 órájuk van.
Még több +
Halit Ergenc, bár jó lovasnak számít, a forgatáson mégis sok nehézséget okoznak számára a lovasjelenetek a jelmezek miatt.
Még több +
A sorozat elején ritkán fordult elő, hogy külső helyszíneken forgatott a stáb, mivel ettől még drágább lett volna az adott rész. Így például a magyar csatajeleneteket egy pici stúdióban vették fel.
Még több +
A grandiózus hajókból, melyekkel a pasák és a szultán hadjáratra indulnak, csupán kis részleteket építenek fel, a többi minden számítógépes trükk.
Még több +
4 Fotó megtekintése

Szulejmán, Halit Ergenç családja

A színész és felesége néhány nappal ezelőtt, Ali születésnapján
Még több +

 

Megosztás Facebookon