Sztárok

Kérdezd Jennifer Anistont!

Itt a lehetőség, hogy megkérdezd Jennifer Anistontól, amit mindig is szerettél volna tudni. Az NLC újságírója Berlinben találkozik vele, és a legjobb olvasói kérdést is felteszi neki. Reméljük, Jennifer nem csapja rá az ajtót... Kérdezzetek!

Kérdezd Jennifer Anistonst!Az NLC moziguru szerzője, TóCsa már nagyon készül. De tényleg. Szóval szerdán kaptuk a hírt, hogy következő héten találkozhat Jennifer Anistonnal Németországban. A színésznővel új filmje kapcsán beszélgethet majd kollégánk, de miért csak mi kérdezzünk?! Van egy olyan érzésünk, hogy sokan közületek pont annyira ismeritek fejből a Jóbarátok összes részét, mint mi, s ezért arra gondoltunk, hogy egy szerencsés olvasónk kérdését is feltesszük majd a színésznőnek, aki a videointerjúban – remélhetőleg – ki is elégíti a magyar rajongók kíváncsiságát. Ahhoz, hogy Aniston ne csapja rá TóCsára az ajtót, és ne kelljen nem létező diplomáciai kapcsolatainkat bevetnünk, hogy kiszabadítsuk a szőkeség karmaiból, arra kérünk titeket, hogy a „Tényleg terhes?” kérdésnél kicsit menjünk tovább. De nyugi, azért ha a „talán” babával kapcsolatos kérdést hárítani is fogja, a ruhája mindent elárul majd…

Kérdezz a hozzászólások között, vagy írj e-mailt a sztarok@nlcafe.hu címre. Jelige: Team Aniston

 

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top