Sztárok

Két év után elhagyta nejét a Vámpírnaplók főszereplője

Két évig tartott a Vámpírnaplók főszereplőjének, Paul Wesley-nek a házassága – írja a People magazin.

Két év után elhagyta nejét a Vámpírnaplók főszereplőjeA szűkszavú sajtóközleményből kiderül, hogy a Vámpírnaplók vérszívója és felesége – aki szintén szerepelt a sorozat néhány epizódjában –, Torrey DeVitto közösen döntöttek a válás mellett. „A válás ellenére továbbra is szoros barátság marad köztük. Tisztelik és elfogadják egymás új életét” – olvasható a közleményben.

A 31 éves Paul Wesley és 29 éves felesége 2007-ben a Killer Movie című film forgatásán jöttek össze, és 2001-ben New Yorkban mondták ki az igent. 2012-ben kiderült, hogy néhány epizód erejéig Wesley felesége is csatlakozik a  Vámpírnaplók stábjához. „Fantasztikus, hogy végre együtt dolgozhatunk, mert egyébként több ezer mérföld választ el bennünket egymástól. Torrey Los Angelesben él, én azonban Georgiában forgatom a sorozatot. Most pár hónapig nem leszünk külön” – nyilatkozta egy évvel ezelőtt a színész.

Megszületett a vámpírsorozat színésznőjének gyermeke

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top