Sztárok

Harry herceg így áradozott az ifjú hercegről

Vilmos herceg öccse szerdán látogatta meg György Sándor Lajos herceget. Csütörtökön pedig úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy egészen biztosan megtanítja szórakozni az unokaöccsét.

Harry herceg így áradozott az ifjú hercegrőlEgy fotókiállításon járt csütörtök este Károly herceg kisebbik fia, aki az újságírók kérdésére elmondta, mennyire odáig van az egész család Vilmos és Katalin kisfiától. „Amikor szerdán találkoztam a kis unokaöcsémmel, mint a legtöbb kisbaba, éppen ő is sírdogált – kezdte beszámolóját Harry.  – Fantasztikus, hogy egy újabb taggal bővült a család. Remek érzés, és remélem, a bátyám tudja, milyen magas a bébiszitteri óradíjam” –  viccelődött a herceg, akit arról is megkérdeztek, hogy mit gondol, milyen nagybácsi lesz. „Nos, ami fontos számomra, hogy György jó neveltetést kapjon, ugyanakkor szórakozzon is. A többit a szüleire bízom. Azt nem tudom megmondani, hogy Katalinra vagy Vilmosra hasonlít-e, hiszen csak pár napos.”

 Olvastad már?
Költségvetés: királyi baba kontra magyar gyerekek
Pizzát rendelt Katalin és Vilmos a szülés után – fotó
Vilmos herceg fia érzékeny lesz, mint az apja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top