Sztárok

10 szó, 10 válasz – Weisz Fanni: “A szépség a sors mulandó ajándéka”

Érintés, zene, mobiltelefon... 10 szót válogattunk össze, és arra voltunk kíváncsiak, hogy ezekről mi jut eszébe először Weisz Fanninak.

10 szó 10 válasz - Weisz Fanni: 1. Érintés
A kommunikáció része, testbeszéd. (Mosolyog.)

2. Anyaság

Ami azonnal az eszembe jut: az önfeláldozás, a szeretet, az édesanyám és az ő édesanyja… Szememben a tökéletes minták. Ilyen szeretnék lenni én is.

3. Szépség
Mulandó ajándéka a sorsnak, melyet a belső értékekkel lehet tökéletessé tenni. Figyelemfelkeltő eszköz, nagyok okosan kell használni a fontos dolgokra.

4. Hiány
Azt gondolom, mindenkinek más jut erről eszébe. Nekem az jut eszembe, hogy amíg a szeretteimmel együtt vagyunk, addig semmi nem hiányzik. (Mosolyog.)

5. Házasság
Szövetség, család, szeretet, bizalom, biztonság.

6. Rosszindulat
Gyengeség. Szerintem aki másokkal rosszindulatú, az a saját gyengesége, tehetetlensége miatt olyan. Nem arra törekszik, hogy többet elérjen, hanem hogy más se legyen jobb nála.

10 szó 10 válasz - Weisz Fanni: 7. Mobiltelefon
A Vodafone Alapítvány és a Hallatlan Alapítvány okostelefonról vagy táblagépről elérhető videós jelnyelvi tolmácsszolgálata jut eszembe, ami a számomra a biztonságot és az esélyegyenlőséget jelenti.

8. Zene
Rezgés, vibrálás, szívdobbanás…

9. Tömegközlekedés
Rengeteg ember, aki mind siet valahová; vajon hová mehetnek? Talán munkába vagy a családjukhoz? Emberi sorsok, célok, életek – ezek jutnak eszembe erről a szóról.

10. Barátság
Nem gondolom, hogy az igazi barátság arról szól, hogy sülve-főve együtt vagyunk, de örülni tudunk egymás örömének és számíthatunk egymásra, ha baj van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top