Sztárok

Ezen a hétvégén megy férjhez a terhes színésznő

Már hónapokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy belátható időn belül hozzámegy vőlegényéhez Halle Berry, ám a hírek szerint a nagy nappal nem várják meg közös gyermeküket.

Ezen a hétvégén megy férjhez a terhes színésznőAz eredeti tervekkel ellentétben mégsem a szülés után megy hozzá verekedős kedveséhez Halle Berry. A 46 éves Oscar-díjas színésznő és Olivier Martinez már ezen a hétvégén kimondják egymásnak a boldogító igent – tudta meg az E! News. Azt egyelőre homály fedi, hol lesz a lagzi, bár korábban a terhes színésznő egyik barátja arról beszélt, hogy Martinez szülőhazájában, Franciaországban tartják az esküvőt. Egy biztos, tegnap reggel Berry, a vőlégénye és az előző kapcsolatából született lánya, Nahla repülővel elhagyták Los Angelest. „Annyit mondhatok, hogy kis esküvőre vágyom. Nem voltam sok esküvőn, de egyszer meghívtak egyre, ahol 250 vendég volt. Már akkor tudtam, hogy én nem szeretnék ekkora felhajtást” – nyilatkozta korábban az InStyle magazinnak Berry, akinek ez lesz a harmadik házassága.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top