Sztárok

Gólyahír – Máris terhes Blake Lively?

Családalapítási terveiről mesélt Ryan Reynolds, aki titokban vette feleségül Blake Livelyt. Egyesek szerint a nyilatkozat nem véletlenül hangzott el, mivel tudni vélik: a színésznő máris terhes.

Népes családot tervez Hollywood ügyeletes szépfiújaSzeptemberben lesz egy éve, hogy a legnagyobb titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent Ryan Reynolds és Blake Lively. Reynolds, akit korábban Sandra Bullockkal is összehoztak, boldogabb, mint valaha, csinos feleségével pedig már tervezik is, hogy bővül a család. “Sok gyereket szeretnénk. Mind a ketten nagycsaládból származunk, nekem három, Blake-nek pedig négy testvére van. Néhányan úgy gondolják, hogy ez őrült ötlet, de mi erre vágyunk. Szeretünk a tűzzel játszani!” – nyilatkozta a Details magazin újságírójának a Testcsere sztárja. Többen úgy vélik, hogy nem véletlenül éppen most beszélt erről Scarlett Johansson egykori férje, hisz állítólag már úton is van a házaspár első gyermeke. 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top