Sztárok

Lesérült Szabó Zsófi – fotó

Egyre jobban aggasztja Szabó Zsófit könyöksérülése, ami ha továbbra sem javul, fájdalmas kezelésnek kell alávetnie magát.

Hónapokkal ezelőtt kezdett kőkemény edzésbe a Jóban Rosszban színésznője, akit korábban többen is megszóltak nőies idomai miatt. Zsófinak azonban szembesülnie kellett azzal a közhellyel, hogy a sport sem mindig egészséges. A nehéz súlyzós edzések következtében ugyanis lesérült a könyöke, már a szépségkirálynő-választáson is bekötözött karral jelent meg, most pedig egy speciális fájdalomcsillapító tapaszt kell viselnie. Azonban hiába próbált már ki mindent, a fájdalom csak nem akar elmúlni. „Másfél hónapja fáj a könyököm. 4 hete csak futok és alsótestre dolgozom. Voltam dokinál, gyógytornásznál. Már mindent kipróbáltam, de semmi. Ma lesz a második kezelésem a csontkovácsnál, ha nem javul, jön a szteroidinjekció” – osztotta meg rajongói oldalán a hírt Sarka Kata legjobb barátnője, aki követői tanácsát is kikérte a lehetséges gyógymódokról.

Súlyosan lesérült Szabó Zsófi - fotó

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top