Sztárok

Itt az új celebbotránykönyv!

Tíz könyve után már a tizenegyediket írja Zalatnay Sarolta, aki milliárdos szeretőjéről is kitálal a kötetben. A 65 éves énekesnő továbbra is bízik a nemzetközi karrierjében.
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

Nagy dolgokra készül Zalatnay Sarolta. A naptárjának – amelyben félakt fotói is helyet kapnak – megjelentetésén kívül új lemezt és egy önéletrajzi könyvet is kiad – írja a Bors. A mellkisebbítő műtéten átesett énekesnő állítja, tizenegyedik kötete igazi botránykönyv lesz. Elmondása szerint megjelennek olyan történetek benne, amelyek alapjaiban változtatják meg a róla eddig kialakult képet. A könyvben többek között arról is beszámol, hogyan kosarazott ki egy milliárdos dél-amerikai diplomatát. „Csak magamnak köszönhetem a jelenlegi rossz helyzetemet. Ha egy ilyen emberhez hozzámegyek, most nem lennének anyagi gondjaim” – vallotta be Cini, aki még hisz abban, hogy 65 évesen is ráköszönhet a nemzetközi karrier.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top