Sztárok

Ilyen nagypapa Németh Lajos

A TV2 népszerű meteorológusa évente csak néhány hetet tölthet az unokái körében, hiszen lánya, Mónika Finnországba ment férjhez. Most azonban végre itthon vannak az imádott lurkók, akikkel együtt a nagypapa is gyerek lehet!

A nagylány, Fanni csak azért vásároltatott magának édesanyjával egy új, csinos ruhát, hogy abban lehessen, amikor a nagypapa érte jön a repülőtérre. Linda és a kis Emil pedig alig várták már, hogy Lajos végre játsszon velük – az ő egyedülálló módján. „Nem vagyok valami következetes, van erre épp elég asszony ebben a családban – meséli Lajos. – Én inkább játszótárs vagyok, aki kész bármikor csúszni-mászni, maszatolni, ugrálni, hangoskodni és borsot törni a felnőttek orra alá. Mivel egy kivételével minden unokám és én magam is nyáron születtem, egy hatalmas, közös bulit fogunk tartani a kertünkben. 63 éves leszek, de ezt, ugye, ti sem gondolnátok?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top