Sztárok

DIVATOS PIHENÉS DIVATOS ÁRON

Amikor végre eljön az egész évben várt nyaralás, azt szeretnénk, ha annak minden perce tökéletes lenne, ezért nem sajnálunk pénzt, időt és energiát áldozni. A szervezésbe azonban néha hiba csúszik - előfordul, hogy utazás előtt jut eszünkbe, hogy elfelejtettük beszerezni a trendi strandruhát, a szalmakalapot vagy már az előkészületek alatt túlköltekeztük magunkat. Pánik helyett íme egy okos megoldás!

Sokan hetekig, hónapokig szervezzük a tökéletes nyári vakációt, hogy a család minden tagja számára felejthetetlen élmény legyen. Megtervezünk mindent az úti célon, a látnivalókon és a programokon át egészen az utazás előtti nagy bevásárlásig, hogy kikapcsolódásunkat semmi se zavarhassa meg. Ám még a legrutinosabbakkal is megeshet, hogy elfelejtenek valamit.
Kivel ne fordult volna már elő, hogy nyaralás előtt jutott eszébe, hogy nincs divatos strandruhája vagy szalmakalapja, netalán a gyerek kinőtte a fürdőruháját? Nem szükséges eszeveszetten az első méregdrága üzletbe rohannunk, pótolni a hiányt. Érdemes inkább átgondolni, merre visz az utunk, és milyen lehetőségek adottak.

DIVATOS PIHENÉS DIVATOS ÁRON

Ha vidékről Budapest felé megyünk vagy a főváros felől a Velencei-tó, a Balaton, esetleg Horvátország az úti cél, érdemes egy pár órás kitérőt tenni a biatorbágyi Premier Outletbe egy kis nyári bevásárlásra, amely után nem ér minket kellemetlen meglepetés a pénztárcánkkal kapcsolatban. Magyarország legnagyobb outlet központjában ugyanis kedvezményes áron szerezhetjük be az elfelejtett fürdőruhát, sportcipőt, nyári inget, a vízparthoz, túrához, kiránduláshoz való ruhákat.

A Premierben közel 90 üzletben, több mint 100 világmárka (Triumph, Calzedonia, Adidas, Nike, Levi’s, Puma, Gant, Salamander, Retro és még sorolhatnánk) között válogathatunk állandó 30-70%-os kedvezménnyel, de a nyár folyamán az Árzuhanás akció keretében akár több mint 70%-os kedvezménnyel elérhetők a stílusos ruhadarabok, így pedig a nyaraláson is marad egy bambira való.

DIVATOS PIHENÉS DIVATOS ÁRONA Premier Outlet Budapest felől megközelíthető az M1-es autópálya 16-os, budaparki leágazásán keresztül. Az üzletek minden nap 10-től 20-óráig várják a vásárlókat.

 

További információk:
www.facebook.com/PremierOutletsCenter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top