Sztárok

Különgépet kaphat Rubint Réka

Már csak az engedélyre vár a fitneszlady, hogy felmatricázhassa a charterjáratát, amely az Alakreform táborába szállítja a vendégeket. A Schobert házaspár sosem hitte volna, hogy egy egész repülőgépet meg tudnak tölteni.

A Facebook-királynővé vált Rubint Réka álmában sem remélte, hogy egyhetes, külföldi alakreformtáborába 190-en jelentkeznek. A szépülni vágyó lányok, nők 340 ezer forintért egy ötcsillagos szállodában nyaralhatnak a fitneszkirálynővel – aki különleges születésnapi ajándékkal lepte meg férjét –, ráadásul prémium minőségű ételt fogyaszthatnak UpDate ételekkel kombinálva. Mivel a charterjárat megtelt, s a gép valamennyi utasa mind a táboruk vendége, a Schobert házaspár úgy döntött, saját arculatukra szabatja a nyaralókat szállító gépet, és „Alakreform” felirattal felmatricáztatják – írja a Bors. A grafikusuk már elkészítette a mintát, Rubint Rékáék csupán az engedélyre várnak. A héten eldől, hogy valóra válik-e a házaspár álma, azaz engedélyezik-e, hogy „saját” repülője legyen a fitneszladynek.

Különgépet kaphat Rubint Réka

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top