Sztárok

Így bulizott Palvin és az RTL sztárja

Justin Bieber 19 éves, fiatal srác, aki egyik pillanatról a másikra hódította meg a zeneipart, és lett tinilányok millióinak rajongása tárgya. Istenes Bence 26 éves, fiatal férfi, az RTL Klub műsorvezetője, aki szintén egyik pillanatról a másikra lett a lányok kedvence. Ám a múlt hétvége után már nemcsak ez a közös a két fiúban, hanem az is, hogy mindketten büszkélkedhetnek egy Palvin Barbarával közös fotóval.

Ki ne emlékezne még arra, amikor hetekig cikkezett mind a magyar, mind a világsajtó Bieber és Barbi közös fotójáról. Selena Gomez forrt a dühtől, akárcsak a rajongói, a fiatal énekes pedig magyarázkodhatott. Sikertelenül, ugyanis Gomez végül kiadta az útját. Akkoriban pedig még az igéző tekintetű modell is párkapcsolatban élt, ám néhány hónapja már ő is a szinglik táborát erősíti.

Palvin Barbara okozhat fejtörést Csobot Adélnak?

Múlt héten az EFOTT-on készült az a fotó, amelyen Palvin és Istenes együtt bulizott, Csobot Adél nélkül. A fotón mindössze egy puszi csattant el Bence arcán. Az X-Faktor új műsorvezetője és kedvese, Csobot Adél a hírek szerint azonban a legnagyobb boldogságban élik mindennapjaikat, sőt Adél még párja volt barátnőjével, Kovácsovics Fruzsinával is jó viszonyt ápol. Bár megkeresésünkre nem akart nyilatkozni erről, valószínűleg azért, mert Selena Gomezzel ellentétben jól tudja: ez tényleg csak egy vidám fotó.

Palvin Barbara okozhat fejtörést Csobot Adélnak?

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top