Sztárok

Nyugdíjaskoráig törleszthet Damu

A színész havi 50 ezres gyerektartást fizet a börtönből, mivel a bíróság a korábbi, félmilliós fizetését vette figyelembe a tartásdíj megállapításakor. Az egykori sorozatsztárnak az állam előlegezi meg a pénzt.

Akár nyugdíjaskoráig is törlesztheti Damu Roland a hatályban lévő 50 ezer forintos gyerektartást – írja a Blikk. Hiába keres a börtönben havi 16 ezret, a hat évvel ezelőtt kapott sztárgázsija után megállapított apanázs érvényes. A börtönesküvőre készülő egykori sorozatsztár ugyanis akkoriban bruttó 580 ezer forintot keresett. A bíróság pedig ehhez az összeghez méri továbbra is a gyerektartást, hiába is indított pert a börtönbüntetését töltő színész a gyermektartási díjának csökkentése miatt. Mivel a színész képtelen fizetni ezt az összeget, az állam megelőlegezi a pénzt. Így Damunak a szabadulása után várhatóan 3 millió forintot és ennek kamatait kell majd visszafizetnie.

Nyugdíjaskoráig törleszthet Damu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top