Sztárok

Így lesz bazári majom Kim Kardashian gyerekéből

Önmagából imád bazári majmot csinálni Kim Kardashian, ám az még kérdéses, hogy mennyire fogja kitenni a kirakatba pár hete született gyerekét. Az első lépést már megtette: kellően hülye nevet adott a lányának. Vélemény.
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!


Attól híres, hogy híres

Így lesz bazári majom Kim Kardashian gyerekéből

Nem nézem Kim Kardashian valóságshow-ját, nem hordom a nevével fémjelzett ruhákat, de Kanye West koncertlemezére szoktam takarítani szombaton délelőtt. Mondhatnám, hogy munkaköri kötelességem képben lenni az „attól híres, hogy híres” Kardashian család életéről, de igazából szeretek felkiáltani a netet böngészve, hogy „Jézusom, mit művelt már megint?!”. Mert Kim Kardashian bőven ad okot arra, hogy beszéljenek róla. Ő az az ember, aki abból él, hogy híres, ehhez pedig kell a tévé, az újság, meg a 72 napig tartó kamuházasság. Akinek ez fáj, azt is megértem, de a legegyszerűbb, ha az illető ez esetben nem foglalkozik a témával.

Apuci még bekavarhat

Így lesz bazári majom Kim Kardashian gyerekéből

Szóval Kardashian imád szerepelni, és bár szeretjük őt hülyének gondolni, azért pontosan tudja: legalább négy címlapot generál azzal, hogy XS-es ruhát próbál magára cibálni terhessége hatodik hónapjában. Ő ebből él, mi ezen röhögünk; micsoda kölcsönös, remek kapcsolat! Engem csak az érdekel, hogy vajon néhány hetes csemetéjét is kiteszi-e a kirakatba? Élete párja – akivel szerintem, minden rosszindulat nélkül, maximum kb. egy évig lesznek még együtt, mert ez „halivúd” –, Kanye West ugyanis, ellentétben Kimmel, nem szorul rá a valóságshow-s szereplésre, és akkor sem lesznek megélhetési gondjai, ha nem adja el a gyereke első fotóját a US Weekly magazinnak. Így érthető, hogy a zenész apu már kijelentette: ebből a gyerekből nem lesz realityceleb.

Észak Nyugat

Így lesz bazári majom Kim Kardashian gyerekéből

 

Ehhez képest jó úton járnak, hogy bebizonyítsák ennek az ellenkezőjét, hiszen sikerült a North West vagyis Észak Nyugat nevet adni a gyereknek, ami még a playboycica Holly Madison Rainbow-jánál is kínosabb. Majd Kim kamu gyerekképeket küldött át néhány barátjának, akikben nem annyira bízik… Ők persze azonnal ki is szivárogtatták a kis Észak Nyugat hamis fotóit, így máris megszületett a másik címlap a West babáról. Ellenszenves? Kicsit. Nem tudom. De miben más Angelina Jolie esete, akinek gyermeke szerepet kapott a színésznő legutóbbi filmjében, vagy mennyivel jobb a 10 éves Romeo Beckham története, aki egy luxusmárka arca lett?

Kirakatba kiállított gyerek? Vagy így normális, és mindez együtt jár a szülők életével…?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top