Sztárok

Lesd meg Szabó Zsófi házi videóját!

Néhány nappal ezelőtt vezette be az Instagram nevű képmegosztó oldal az újítását, aminek köszönhetően már videókat is megoszthatunk "követőinkkel". Nézd meg, hogyan vasal alsógatyában SP, és játszik kutyájával Szabó Zsófi.

Lesse meg Szabó Zsófi házi videóját!SP alsónadrágban vasal
A magyarországi legnagyobb fanatikusnak már most Éder Krisztiánt, alias SP-t kiáltjuk ki, aki szinte tényleg mindent levideóz, és legszívesebben barátait vagy koncerteket oszt meg a nagyérdeművel. A „legrajongóbarátabb” mégis az a videó volt, amin alsónadrágban vasal. Most már legalább tudjuk, hogy SP egy igazán házias fiú. Kíváncsi vagy az alsógatyás SP-re? Kattints!

 

 

Lesse meg Szabó Zsófi házi videóját!Szabó Zsófi határozottan lépdel haza
A Jóban Rosszban szereplője szó szerint minden lépését megosztja követőivel. A sportos sorozatszínésznő eddig is rengeteg képet töltött fel közösségi oldalára, ám most mozgóképen is végigkövethetjük, ahogy lépked hazafelé, bulizik vagy Gyémánt nevű kutyusával játszik. Csalódottan állapítottuk meg, hogy edzés közben még egy videó sem készült.

 

Lesse meg Szabó Zsófi házi videóját!Debreczeni Zita kutyusai is jó kondiban vannak
Ugyan ez igaz Debreczeni Zitára is, akiről súlyzózás közben még csak képeket láthattunk. Mivel azonban ő is nagy állatbarát, az új alkalmazásnak köszönhetően most újdonsült hófehér szőrpamacsaiból farag Instagram-sztárokat. A család két legújabb tagját, a máltai selyemkutyusokat láthattuk fűben és betonon futni, de díszburkolaton is száguldoztak már.

 

 

Lesse meg Szabó Zsófi házi videóját!Fluor Tomi dalra fakadt
Fluor Tomi is kezdi felfedezni a szolgáltatás előnyeit. A többiekhez képest bár még gyerekcipőben jár, viszont ő jobban megfogta a lényeget. Az új alkalmazás felavatásaként legújabb dalából adott elő egy részletet, de szórakoztatta már követőit viccmeséléssel is.

 

 

Lesse meg Szabó Zsófi házi videóját!Paris Hilton a videózás királynője
A képfeltöltés királynője, Rihanna, még nem fedezte fel magának a videózás nyújtotta örömöket, ellenben Paris Hiltonnal, akiben egyesül SP és Debreczeni Zita szenvedélye: irdatlan mennyiségű videót oszt meg imádott háziállatairól, de hála neki, már azt is tudjuk, egy milliárdos örökösnő még a körhintán ülve is tökéletesen tud pózolni. 

Kövess minket a Twitteren is!

 

 

Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top