Sztárok

Szexi fotósorozat Száraz Dénesről

Sportolás közben kapták lencsevégre Száraz Dénest, aki hobbija kedvéért még a bulizásról is lemondott.

Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt… 

Nyár dobozok

Mindegy, hogy két lábon vagy két keréken, ha ideje engedi, Száraz Dénes azonnal biciklire pattan vagy futócipőt húz. A sport mindig is a színész életének szerves részét képezte, bár előfordult, hogy nélkülöznie kellett a kerékpárját. „A bicikli volt mindig a szenvedélyem, de amikor bejött a színészet, abbahagytam a komoly edzést. A Színművészetin viszont eléggé be voltunk zárva, ezért kellett valami mozgás, úgyhogy 2002-ben futni kezdtem, és 2004-ben már maratonon indultam. Nem volt új gondolat az életemben. A sport mindig is fontos volt, és az izom is emlékszik a korábbi terhelésre. Inkább azt mondanám, hogy egy kis kihagyás után visszatért a sport. A dohányzás, az éjszakázás sem azért marad ki, mert az rossz, hanem mert ha bulizom, akkor nem tudok reggel 6-kor elmenni úszni” – árulta el az egyik férfimagazinnak a szintén sportőrült Szabó Zsófi sorozatbeli partnere, aki azért néha enged a csábításnak.

Szexi fotósorozat a Jóban Rosszban szívtiprójáról

„Tíz évig dohányoztam, utána nyolc évig egyetlen szálat sem szívtam el. Bevallom, mostanában csak nagyon ritkán, egy-egy cigarettára rágyújtok. Nyilván egészségtelen, ráadásul minden szál után lelkiismeret-furdalásom van. A legnagyobb gond az, hogy zavar a sportban. Mindig is mozogtam és tudtam, hogy ha komolyabban akarok ezzel foglalkozni, akkor nem engedhetem meg a dohányzást” – magyarázta Dénes.

Szexi fotósorozat a Jóban Rosszban szívtiprójáról

Fotó: Men’s Health magazin

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top