Sztárok

Felszolgálóként dolgozik a nyáron Kembe Sorel

A nyári forgatási szünet alatt felszolgálásból próbálja meg eltartani családját a Jóban Rosszban színésze.

Kembe Sorel: „Mindenáron el kell tartanom a családotNéhány nappal ezelőtt született meg Kembe Sorel és Kondákor Zsófi első közös gyermeke, Katja. Az újdonsült apuka most minden erejével azon van, hogy nyugodt életet biztosítson családjának. A nyári forgatási szünetet például felszolgálóként dolgozza végig a Kopaszi-gát egyik éttermében. „Muszáj pénzt keresni. Most született meg a kislányom. Nincs fizetésem, csak ha forgatok, márpedig június óta nem forgatok. Alapvetően nem vagyok színész, ezért ilyenkor másból kell előteremteni a pénzt. Mindenáron nem akarok szerepelni, viszont mindenáron el kell tartanom a családot” – árulta a Nők Lapja Cafénak a TV2 sorozatának Kalem dokija, akinek párja is a sorozatban szerepelt, ám terhessége miatt kiírták őt a Jóban Rosszbanból.

Bár Zsófi úgy tervezi, hogy amint lehet, újra munkába áll, addig is Sorel az egyetlen kenyérkereső, azt viszont egyáltalán nem bánja, hogy pincérnek áll. „Nekem ez nem kényszer. Már korábban is dolgoztam vendéglátósként, és élvezem is, legalább emberekkel foglalkozhatok” – tette hozzá Sorel.

Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top