Sztárok

Magának is hazudik a boldogságról a TV2 sztárja? – videó

Orosz Barbara megszólalt a magánéletét ért támadások után. Állítja, minden a legnagyobb rendben, bár a jegygyűrű lekerült az ujjáról.

Az év elején még boldogan tervezte esküvőjét Orosz Barbara, majd márciusban már arról írt az egyik napilap, hogy a Tűsarok műsorvezetője és ügyvéd párja felbontották az eljegyzést. Egy barát szerint a pár próbálta rendbe hozni kapcsolatát, ám a júniusra tervezett esküvőnek még mindig se híre, se hamva. Barbara azóta csak egyszer szólalt meg párkapcsolatáról, akkor azt nyilatkozta, hogy boldog, szerelmes, és együtt él párjával, annak ellenére, hogy a lap fotókat közölt, amin az állítólagos szerelmesek két puszival köszöntötték egymást.

Magának is hazudik a boldogságról a TV2 sztárja? - videó

Tegnap pedig újabb cikk jelent meg a műsorvezetőről, miszerint hiába tagadja, nem lesz esküvő. Ezt pedig az esküvői ruhát tervező Benes Anita egyik ismerőse állítja. „Nemrég beszéltem Anitával, mert gyakran vásárolok nála ruhákat, és amikor szóba került Barbara, azt mondta, nem készül az álomruha” – nyilatkozta a Blikknek. Bár mi is úgy gondoljuk, hogy ezzel a szállal a történet kissé elment az „ismerősöm ismerősének az ismerőse mondta” irányba, azt azért furcsálljuk, hogy Barbara ujján már nem csillog ott a csodaszép jegygyűrűje. A műsorvezető ugyanis a cikk után úgy döntött, megtöri a csendet, és az Aktívnak mesélt állítólagos boldogságáról, gyűrű nélkül.

Magának is hazudik a boldogságról a TV2 sztárja? - videó

„Mindenkinek a párkapcsolatában lehetnek nehézségek, nehezebb szakaszok, amiket megoldanak, és együtt maradnak. Én továbbra is együtt élek a párommal. Írjanak rólam nyugodtan bármit, aztán én meg tudom, hogy mi az igazság, a barátaim tudják, hogy mi az igazság, és a párom tudja, hogy mi az igazság. Köszönöm, jól vagyok” – bizonygatta a színész-műsorvezető, és hozzátette, tiszteletben tartja párját, akinek civil foglalkozása van, ezért nem szeretné, ha a koholt vádakkal járó terheket tovább kéne cipelniük. „Ez a sztori nincs, jól vagyok, jól vagyunk. Együtt élünk. Az pedig, hogy mikor szeretnék férjhez menni, egyelőre nem aktuális. Majd ha az lesz újra, biztos be fogok számolni róla” – zárta le a témát Barbara.

Nézd meg az Aktív vágatlan videóját!

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top