Sztárok

Családi botrány a Barátok közt sztárjánál

Ruhátlanul mutogatta kisfiát a neten Németh Kristóf, akit emiatt a volt felesége alaposan leteremtett. A színész nem gondolt bele abba, hogy gyermeke könnyen a pedofilok céltáblája lehet.

Németh Kristóf kisfiáról, az 5 és fél éves Lóciról félpucér fotók jelentek meg a világhálón – írja a Bors. A színészt csak az apai büszkeség vezérelte, amikor megosztotta a neten a felvételeket, amelyek azonban a kisgyermek édesanyjának is szemet szúrtak. Elmondása szerint hiba volt, az exneje is leteremtette emiatt. „Igaza volt. Egy nagyfiút már nem illik így mutogatni” – vallotta be a Barátok közt egykori sztárja, aki bele sem gondolt abba, hogy Lóci könnyen a pedofilok céltáblája lehet. „Ez fel sem merült bennem, én csak egy büszke apa vagyok. (…) A jövőben kétszer is meggondolom, mit osztok meg a nyilvánossággal” – tette hozzá. A Játékszín direktora – aki exnejével szívesen vállalna egy kislányt – azóta már eltávolította az ominózus képeket a közösségi oldaláról.

Családi botrány a Barátok közt sztárjánál

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top