Sztárok

Súlyos műtéten esett át a Barátok közt szívtiprója

Majdnem tolószékbe került Solti Ádám, aki egy születési rendellenesség miatt évekig műtétek sorozatán esett át.

Súlyos műtéten esett át a Barátok közt szívtiprójaDongalábbal született a Barátok közt Bokros Ádámját alakító színész, aki emiatt hosszú évekig szenvedett. Az X-Faktorban is feltűnt színész-énekesnek a mai napig összeszorul a szíve, ha visszagondol arra az időszakra. „Az édesanyám pocakjában négy hónaposan hatalmasra nőttem, és sajnos ennek köszönhetem, hogy dongalábbal születtem és később műtétek sora várt rám” – kezdte Ádám, aki a ma megjelent Story magazinban a műtétekkel járó tortúráról is mesélt az olvasóknak.
„Az első műtéten nagyjából egyéves koromban estem át, az orvosok eltörték a lábszárcsontomat, közel másfél-két évig gipszben voltam. Ennek mellékhatásaként, a bal vádlim nem úgy fejlődött, mint a többi gyereknek, izomsorvadásom lett” – vallott gyerekkori hányattatásairól Ádám, aki a mai napig magán hordozza a betegség nyomait, és sportolás közben is hamarabb elfárad a lába.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top