Sztárok

Esküvőcunami – 2013 a celebnászok éve

Bár még csak most kezdődik az esküvőszezon, már az év első hat hónapjában számos híresség mondta ki az igent. Volt, aki harmadszorra állt az oltár elé, és akadt olyan jegyespár is, melynek tagjai között 60 év a korkülönbség.

2013. január 1.
60 év a korkülönbség

Crystal Harris és Hugh Hefner
Crystal Harris és Hugh Hefner

 

A sort stílusosan Hugh Hefner kezdte, aki 24 év után döntött úgy, hogy újra nősülésre adja a fejét. A 27 éves Crystal Harris bár az igent az óévben mondta ki – nyilván szerelemből – dédpapa korú urának, a buli egészen az újévig kitartott. Pedig egyszer már lefújták a lagzit, mert a szerelmesek összekaptak és egy kis időre szakítottak is, ám a szőke szilikoncica végül belátta, jobb lesz neki a milliárdos Playboy magazin atyjának a hites feleségeként.

2013. január, április
Három hónapon belül kétszer ment férjhez az időjós

Pataki Zita és férje annyira élvezték a januári esküvőt, hogy úgy döntöttek, az első madárfüttyel újra örök hűséget esküsznek egymásnak. A második lagzin ráadásul különleges módon, nem aláírásaikkal, hanem ujjlenyomataikkal pecsételték meg szerelmüket. AZ RTL Klub időjósa tehát tíz hónap ismeretség után, három hónapon belül, kétszer mondta ki az igent. Ki tudja ezt követni?!

2013. február
A szerelem tette rendbe a lelkét

2008 a megpróbáltatás éve volt Christina Applegate életében. Abban az évben ugyanis mellrákot diagnosztizáltak a színésznőnél, majd úgy döntött, hogy leoperáltatja mindkét mellét. Sikeresen felgyógyult, és a szerelem is beköszöntött az életébe. Párja, Martyn LeNoble zenész 2010 Valentin-napján jegyezte el a Rém rendes család sztárját, egy évvel később pedig megszületett első, közös gyermekük. Idén februárban pedig hivatalosan is összekötötték az életüket.

2013. április
Óriási esküvő az óriási kosarasnak

3700 négyzetméter, több mint kétezer meghívott, három óriási sátor – áprilisban nagy felhajtás közepette vette feleségül Floridában fotómodell szerelmét a kosarasvilág legnagyobb sztárjának számító Michael Jordan. A sportoló 2008-ban egy éjszakai klubban ismerte meg Yvette Prietót, aki korábban Julio Iglesias barátnője volt.

Luciana Barroso és Matt Damon
Luciana Barroso és Matt Damon

2013. április
Másodszor is elvette a feleségét

8 év után újra elvette egykori pultos kedvesét Matt Damon. A pár 2005 decemberében házasodott össze és két gyermekük született, valamint a nő előző házasságából született lánya is velük maradt. A romantikus színész és felesége, Luciana Barroso idén áprilisban 350 millió forintért bérelt üdülőben erősítették meg esküjüket egy 50 fős baráti társaság előtt.

2013. május
Betegség után lagzi

Nemcsak Hollywoodban válnak valóra a tündérmesék. Tallós Rita története kísértetiesen hasonlít amerikai kolléganője sorsához. A Jóban Rosszban egykori színésznője nemrégiben vallotta be, hogy mellrákkal küzdött. Kedvese, Vértes Gábor végig a színésznő mellett állt, és idén május elején, szűk családi körben, a legnagyobb titokban örök hűséget esküdtek egymásnak.

Mariah Carey és Nick Cannon
Mariah Carey és Nick Cannon

2013. május
Disney-filmbe illő nász
Nem Damon az egyetlen, aki a 2013-as évet választotta az újraházasodásra. Mariah Carey is újra hozzáment férjéhez, Nick Cannonhoz, náluk ez azonban már lassan mindennapos dolognak számít. Az aranytorkú énekesnő ugyanis harmadjára állt az oltár elé férjével. Először 2008-ban, majd 2011-ben öltötték magukra az ünnepi ruhát, és nem máshol, mint Disneylandben ment újra feleségül ikrei apjához Carey.

2013. május
Állapotosan az oltár előtt

Nyolc hónapos terhesen ment férjhez Polgár Kriszta a kedveséhez. A pókeres szépség és párja eredetileg első gyermekük születése utánra tervezték a házasságot, ám az utolsó pillanatban meggondolták magukat. „Szívünk minden szeretetével köszönjük a családunknak és barátainknak, hogy velünk ünnepelték eddigi életünk legszebb napján! Nem tudjuk szavakban kifejezni az érzéseket, amik tegnap bennünk voltak. És hogy személy szerint honnan tudom, hogy életem legjobb döntését hoztam meg? Onnan, hogy napról napra egyre jobban szeretem a férjemet” – írta közösségi oldalán az egykori szépségkirálynő.

2013. május
Szokatlan lagzi egy hollywoodi hírességtől

Keira Knightley a természetesség és az egyszerűség híve. Ezt bizonyítja visszafogott esküvője is, amit a család franciaországi szőlőbirtokán tartottak. A Karib-tenger kalózai sztárja egy térdig érő, egyszerű kis Chanel-ruhában állt az oltár elé rocksztár vőlegényével. A kis költségvetésű nász igazán szokatlan a sztárvilágban, főleg hogy a vendéglista is igen rövidre sikeredett, de annál nagyobb nevek szerepeltek rajta, mint például Karl Lagerfeld.

2013. május
Nővére blogbejegyzésben tudatta a jó hírt

Az idei év tendenciája, hogy senki nem veri nagydobra az esküvője időpontját. Így volt ezzel D. Tóth András is, aki pár hete vette feleségül menyasszonyát, akivel két éve alkotnak egy párt.  A nagy napról nővére, D. Tóth Kriszta blog bejegyzéséből értesülhetett a külvilág. „Szóval, esküvő volt a hétvégén, nem is akárkié. Felkavaró volt és szép, meg vicces és nagyon, nagyon igazi” – írta közösségi oldalán a nagy testvér.

2013. május
Egy év után lett feleség

Bár Miklósa Erika már túl van két váláson, úgy érzi, 42 évesen vált valóra gyerekkori álma. Az opera-énekesnő ugyanis május elején egy Fejér megyei kis templomban esküdött örök hűséget kedvesének, Zsoltnak, akivel egy éve ismerik egymást. „Tény, hogy sokunknak nem sikerül korán rátalálni a másik felünkre, de én nyitott, pozitív gondolkodású ember vagyok, és sosem mondtam le a boldogságról. Két válással a hátam mögött sem voltam türelmetlen, pedig úgy érzem, ezért a mostani boldogságért meg kellett szenvednem” – nyilatkozta a Bestnek.

És akik még várnak rá:

A kanadai popsztár másodszor ölt esküvői ruhát
Fiatal kora ellenére már második esküvőjére készül Avril Lavigne. 28 évesen már túl van egy váláson, de hamarosan újra oltár elé vezeti őt a Nickleback énekese, Chad Kruger. A 37 éves Kruger egy 14 karátos gyémántgyűrűvel kérte meg fiatal párja kezét még tavaly augusztusban, és már gőzerővel készülnek a nagy napra. Az ígéretek szerint igazán látványos menyegzőre számíthat, aki rajta van a zenészpáros vendéglistáján.

Az örök jegyesek
Furcsa párhuzam húzódik Angelina Jolie és Jennifer Aniston életében. A két nőt szinte minden hétvégén hozzáadják párjaikhoz vagy épp már hozzájuk is mentek. A Brangelinaként elhíresült Brad Pitt és Jolie párosról néhány hete írták meg, hogy Franciaországban készülnek a nagy napra, azonban egyelőre nem került sor az esküvőre. Nagy valószínűséggel most, hogy túl vannak Jolie melleltávolító műtétjén, talán végre kimondják egymásnak a boldogító igent, akárcsak Aniston és Justin Theroux. Jennifer Aniston állítólag korábban azért halasztotta el az esküvőjét, mert nem akarta, hogy egykori férje és Angelina esküvője beárnyékolja élete második legszebb pillanatát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top