Sztárok

Sokkoló! Meztelenül vallott szerelméről a magyar énekes – videó

Varga Viktor és barátnője igazi csodabogaraknak számítanak. Számtalan alkalommal hökkentették már meg a közönséget, ezúttal az Aktív kamerái előtt meséltek szerelmükről. Pucéran.

Néhány nappal ezelőtt már sokkolták a közönséget Viktor meztelen fotójával, az énekes és barátnője, Cinthya Dictator most még tovább merészkedtek. Nyíltan meséltek a meztelenkedés okozta szabadságról az Aktív riporterének. Természetesen pucéran. „Emlékszem, hogy jártunk nudista kempingekben, először véletlenül tévedtünk oda, aztán ott ragadtunk, mert annyira megtetszett ez a létforma a szüleimnek is” – kezdte Viktor, aki már a második randin barátnője előtt is gond nélkül ledobta a textilt.

Sokkoló! Meztelenül vallott szerelméről magyar énekes - videó


„A második randink volt, amikor kicsit sokat ittunk, ezért nála aludtam, de mondtam, hogy nem lesz köztünk semmi. Gondoltam egy pólóban és egy bugyiban fogok aludni, mert nem ismerjük egymást. Viktor viszont levetkőzött, azt mondta, sajnálja, de ő nem tud ruhában aludni. Én még a farmeremet is visszavettem”
– mesélte Cinthya, aki egy kádban ülve nyilatkozott az Aktív kamerája előtt.

Nézd meg a TV2 videóját!

Kövess minket a Twitteren is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top