Sztárok

Gáspár Evelyn a kétmilliós ruhájában agyilag is felnőtt – videó

Esküvői ruhára hajazó csodakölteményben érkezett egészen Amerikából Gáspár Evelyn az idei Comet-gálára. Megállapítjuk, hogy jót tett neki a lehetőségek országa, Evelyn ugyanis szörnyen bölcs lett.

Nem akármilyen ruhacsodában jelent meg a Viva Comet-díjátadó gálán Gáspár Evelyn. A 19 éves lány kétmillió forintot érő estélyije azonnal magára vonzotta a szemeket. Naivan azt hittük, azért iszik egész este szénsavmentes vizet, nehogy egy csepp színes lötty is ráboruljon a drága ruhára. De mint utóbb kiderült, Evelyn egyszerűen csak felnőtt agyilag. „Mindig mentes vizet iszok, nem alkoholizálok, mert állandóan diétázok, és az alkohol az elrontja a diétámat és az edzésemet. A kilók könnyen feljönnek, ha olyan alkat van” – magyarázta a TV2 alkalmi tudósítójának, Bozontnak.

Gáspár Evelyn kétmilliós ruhájában agyilag is felnőtt - videó

A Megasztár egykori énekese igazi úriember lévén nagyon udvariasan kérdezett rá a fiatal lány korára. „Hivatalosan te már dohányozhatsz, ihatsz, bármi?” – jött a kérdés, majd a kissé földbe döngölő válasz a viszkikólás poharat szorongató énekes-riporternek. „Bármit csinálhatok, már 19 éves vagyok, de nem kell. Figyelj, rendszeresen sportolok, diétázok, nem ér annyit, hogy ezt elrontsam. Ehhez fel kell nőni agyilag. Én már úgy érzem, felnőttem” – állapította meg Gáspárék Miamiban élő csemetéje.

Nézd meg a sztárok Comet-díjátadón viselt ruháiról készült galériánkat!

Tovább a TV2 videójához!

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top