Sztárok

Gyönyörű modell miatt akadt ki Harry herceg barátnője

Nem először került bajba Harry az SMS-ei miatt. Ezúttal Cara Delevingne modell miatt áll a bál a herceg és barátnője között.

Balhés barátnője, Cessida Bonas nélkül érkezett unokatestvére, Beatrice hercegnő barbecque-partijára Harry herceg. A királyi sarj, azonban nem sokáig volt magányos, hiszen hamar egy hullámhosszra került a Beatrice barátnőjével, Cara Delevingne-nel.

Gyönyörű model miatt akadt ki Harry herceg barátnője

A fiatalok szemlátomást jól érezték magukat egymás társaságában, hiszen az egész délutánt együtt töltötték, fittyet hányva a körülöttük lévőkre. „A vadnyugatot idéző partin Cara ellopta Harry westernkalapját, és cikizte a weszkócsizmája miatt. Harry azonban ezt egyáltalán nem vette zokon, sőt kifejezetten hízelgőnek találta Cara flörtjét” – árulta el egy bennfentes a LOOK magazinnak. A botrányos herceg és a modell később számot is cseréltek és vad esemesezésbe kezdtek, aminek Cessida egyáltalán nem örül, hiszen korábban már Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton miatt is majdnem szakítottak.

Gyönyörű model miatt akadt ki Harry herceg barátnője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top