Sztárok

Egy vagyont vesztett A Nagy Duett sztárja

Pár nap alatt milliókat játszott el a kaszinóban Bangó Margit. A nyerőgép ugyanis nem hozott szerencsét a Kossuth-díjas művésznőnek.

Nagy téttel játszott, s egy kisebb vagyont veszített Bangó Margit egy budapesti kaszinóban – írja a Blikk. A Nagy Duett sztárja kora estétől hajnali négyig fel sem állt a Lucky Lady nevű nyerőgép elől, amelyen végül sokat veszített. Mint a bulvárlap megtudta, Bangó Margit – aki a műsor óta rendszeresen fellép duettpartnerével, Lakatos Márkkal – nemrég egyetlen este 1,8 millió forintot játszott el, előtte pár nappal pedig 1,2 milliónak intett búcsút. A legutóbbi játék során a művésznő – aki nehezen viselte a folyamatos vesztést – egyszerre négy gépet foglalt, csak ötszáz és ezres téten játszott; a vesztés után pedig feldúlva hagyta el a kaszinót – értesült a Blikk. A művésznő nem kívánt nyilatkozni az ügyben. „Nem hiszem el, miért kell ezzel foglalkozni? Ilyen hülyeségekkel foglalkoznak!” – fakadt ki az énekesnő. A napokban egyébként Bódi Guszti ugyancsak komoly összeget játszott el ruletten.

Egy vagyont vesztett A Nagy Duett sztárja

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top