Sztárok

Életveszélyes fogyókúra tette tönkre Galambos Lajost

Felesége mentette meg Galambos Lajos életét, aki egészségügyi kríziséről és a fényevésről vallott.

Életveszélyes fogyókúra tette tönkre Galambos LajostGalambos Lajos rengeteg küzdött azért, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől, a cél érdekében még fényevőnek is állt, vallotta be. Több mint 40 kilótól szabadult meg az életmódváltásnak köszönhetően, de szerette volna még eredményesebbé tenni a fogyást, ami már egyre nehezebben ment. „Ültem egy elegáns szállodában és salátát ettem, amikor beszélgetésbe kezdtem valakivel – meséli a zenész a fényevő guruval való megismerkedését. – Azt mondta, hogy nekem kell a délelőtti napfényből vennem, legalább tizenöt percet. Azt tanácsolta, hogy a fény energiáját naponta legalább egy órán keresztül fogyasszam. Azt mondta, orvos, én pedig egy ilyen beszélgetésben nem mondhatom neki, hogy vedd elő a diplomádat!”

A tanácsok lényege az volt, hogy rendes táplálékot ne is vigyen Lajcsi a szervezetébe, csak fényt, és a tanácsok eleinte ingyenesek is voltak. Később viszont változott a helyzet, komoly összeget hagyott nála a zenész. „Azért tudtak megdumálni, mert hagytam magam” – folytatja a visszaemlékezést Galambos Lajos, aki elhagyta az étkezést, és tényleg látványos eredményeket ért el. A családi vacsorákat és ebédeket elbliccelte, és próbálta észrevétlenül elhagyni az étkezéseket. Egyre gyengébbnek érezte magát, drasztikusan csökkent az alvásigénye, majd amikor egy koncert után légszomj fogta el, felesége unszolására elment orvoshoz.
A vérvételt követően kiderült, hogy szervezetéből minden vitamin és tápanyag elfogyott, egy hetvenéves szervezetének megfelelő a vérképe. A zenész szervezete sajnos megbosszulta a koplalást, gyógyíthatatlan mozgásszervi betegséggel kezelik azóta, és most azért nyilatkozik a történtekről, hogy mások ne eshessenek abba a csapdába és kritikus állapotba, mint ő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top