Sztárok

20 milliót bukott Dzsudzsák a balesettel

A bérelt Lamborghini rommá törése után nem kapja vissza a kaucióként letett milliókat a sztárfocista. Egy szemtanú azt állítja, 220-szal ment a sportoló.

Egy vízfolyás legalább 20 millió forintos kárt okozott Dzsudzsák Balázsnak, aki vasárnap összetörte a bécsi autószalontól bérelt Lamborghinit. Mint a Bors írja, a luxusautó kibérléshez körülbelül 80 ezer euró, vagyis 23,5 millió forint kauciót kellett letennie a válogatott focistának, aki korábban Zimány Linda kedvese volt. A kár azonban jócskán meghaladja a Dzsudzsák által kifizetett kaució összegét, így arról biztosan lemondhat a focista. Sőt az sem kizárt, hogy további milliókkal kell felelnie. A felelősségét azonban enyhíti, hogy valószínűleg nem volt figyelmeztető tábla arról, hogy csúszós útszakasz következik, így akár számon is kérheti az autópálya-kezelőt. Egy szemtanú viszont azt állítja, a sportoló – aki évi 800 milliót keres – 220-szal száguldozott. Dzsudzsák nem kommentálta a balesetét. 

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top